Om Såpe Conditoriet

Med en genuin interesse for det estetiske og 20 års erfaring fra ett av landets ledende selskaper innen håndhygeien ble Såpe Conditoriet stiftet i 2011. Såpe Conditoriet eies og drives av Yvonne Pedersen og er registrert i mattilsynets register for produksjon og salg av kosmetikk og kroppspleieprodukter. All design og produksjon foregår i vårt verksted.

 

Kvalitet

Det å lære seg såpemakerfaget har vært en intens, tidkrevende og spennende prosess. Siden oppstart har vi jobbet med å utvikle våre såper til det de er i dag – hvert eneste såpestykke er en verdifull liten skatt som blir nøye kontrollert før den pakkes og sendes ut til kunde. Vi er stolte av våre såper, og vi håper vår glede og engasjement gjenspeiles i våre produkter.

Vi har som overordnet mål at kvalitet og service skal stå i fokus i alle ledd slik at du som kunde får en god opplevelse når du handler hos oss. Vi vektlegger valg av råvarer og vi er rause med dem fordi vi vet det vil gjennspeile seg i ferdige produkt, og komme deg tilgode gjennom ferske såper som vasker, pleier og varer lenge.

Spesialproduksjon

Vi ønsker å favne bredt med våre designsåper. Skulle du likevel ikke finne det du ser etter i vår nettbutikk hører vi gjerne fra deg. Se også siden «Si det med såpe» for informasjon om våre gavesåper og hvilke muligheter som finnes for spesial bestillinger og tilpasninger.

Velkommen til Såpe Conditoriet – et boblende eventyr

Med vennlig hilsen

Yvonne Pedersen
Såpe Conditor